Retki-ilmoittautuminenRetkeillen lähemmäs luontoa -retkeilykurssi Teijon kansallispuistossa 18.5 – 19.5.2019

Lähde mukaan Retkeillen lähemmäs luontoa -retkeilykurssille Teijolle 18.5 – 19.5.2019. Kurssin aikana muun muassa käydään läpi suunnistuksen perusteet, patikoidaan yhteensä noin 10 km, yövytään teltoissa sekä valmistetaan ruokaa retkikeittimillä ja mahdollisuuksien mukaan nuotiolla.

Aiempaa retkikokemusta et tarvitse – mukana on kaksi luonto-ohjaajaa, Anne ja Kalle, jotka opastavat, neuvovat ja vastaavat kysymyksiin. Kurssin aikana varataan aikaa myös rauhoittumiselle ja luonnon aistimiselle.

Kurssin tavoitteena on antaa varmuutta ja valmiuksia omatoimiseen retkeilyyn sekä viettää mukava ja rentouttava viikonloppu toiminnallisesti, mutta rauhallisessa ympäristössä. Mukaan tarvitset rinkan tai tukevan repun, säähän ja maastoon sopivat vaatteet sekä välineet teltassa yöpymiseen. Omaa telttaa et välttämättä tarvitse, sellainen järjestyy kyllä. Myös esim. retkikeittimet tulevat ohjaajilta.

Retken järjestää Aninka yhteistyössä Metsähallituksen kanssa. Hyvät yöunet takaa Jack Wolfskin Finland teltoillaan.

Retken hinta on 90 € ja se sisältää opastuksen, lauantain lounaan ja illallisen sekä sunnuntain aamupalan. Tarvittaessa myös teltan lainan. Osallistujalla tulee olla voimassaoleva tapaturmavakuutus. Alaikäiset ainoastaan huoltajan kanssa.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella 12.5 mennessä. Paikkoja rajoitettu määrä. Tarkemmat ohjeet ja varusteluettelo lähetetään ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan!

Retkiterveisin Anne (050 412 19 33 / anne.kandolin@aninka.fi) ja Kalle (kalle.nikander@sammaltaja.fi)


Tutustu retkikurssin ohjaajiin:

Anne Kandolin www.aninka.fi / Instagram: @anne_aninka

Kalle Nikander Instagram: @sammaltaja


Ilmoittautuminen on sitova, kun olet saanut vahvistuksen sähköpostitse.

Kerro vaikka ennakkoterveiset ohjaajille. :)


Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi